Saturday 1 June 2013

The 60 Ugliest Serbian Women Celebs (na srpskom)

UPOZORENJE: Neki od sledecih komentara su puni gadosti i prostakluka (i stidim se zbog toga, verujte mi). Medjutim, u odnosu na slike koje su ovde izlozene to je mila majka. Uostalom, ne treba sve ovo preozbiljno shvatati. Nije mi namera nikoga da vredjam, ja samo izvestavam ono sto vidim i sto znam, znaci iskreno, neutralno novinarstvo na najvisem nivou.


         

Najružnije Srpkinje (Javne Ličnosti)



Oni koji su vec videli moju listu Najlepse Srpkinje znaju da imam besprekoran ukus sto se zenske lepote tice. Medjutim, ne mogu se samo fokusirati na lepu stranu srpsko-zenske medalje. Ipak sam ja jedno kvarno govedo, pa volim da sebi i drugima skrecem paznju i na ogavnije elemente koje nas okruzuju.

Srpkinje jesu u proseku (mnogo) lepse od zena vecine zemalja sveta, ali zato ovde imamo i neverovatne ruzne, seljacke gadure da ti prodje volja i za hranom i za seksom. Hrabro sam se ja upustio u ovu odvaznu avanturu zvanu "trazim srpske rugobe na google-u i u svojim napacenim secanjima", prema tome zahtevam ako ne slaganje sa svim svojim izborima ovde i odobravanje ove liste, onda barem postovanje za preptrpljene muke tj. studiranje i posmatranje stotine slika ovih individua.

Primeticete mozda da je velik broj zena na ovoj lista zla, neke su cak i ekstremno zle. To nije puka slucajnost. Ruzne zene su po pravilu (znaci ne sve, naravno) daleko sklonije ljubomori, a kao sto znamo, ekscesivna ljubomora neretko dovodi do negativnih misli te i namera, moralne korupcije pa samim time i do zla.

Nastojao sam da ubacim vise od jedne slike za svaku zensku cisto da ne bi ispalo kako sam bio selektivan pa izabrao po jednu nelaskavu fotografiju a onda manipulisao njome tj. na taj nacin preterivao ruznocu te osobe.






62. Olja Crnogorac - voditeljka, starleta, model, sponzorusa
Nekima je ovo lepotica. Blago njima.
Ko voli muskobanjaste zene sa dzombastim facama, nek ze zavali i uziva u ovoj groznoj slici.
Slicnost

61. Jelena Karleuša - turbo-pop/folk pevaljka, estradni filozof
Ako ste se ikad zapitali kako je jedna ovako blamazna do bola i ruzna zena bez trunke vokalnog talenta mogla da toliko daleko dogura, dovoljno je samo da pogledamo njene najblize pretke tj. roditelje: majka joj je bila radio-voditeljica a otac neki bitan baja u MUP-u. Znaci sve je jasno. U ovoj zemlji skoro samo veza moze da te pogura - i zato nam toliko lose i ide, jer smo nacija korumpiranih goveda gde se ne cene rad, inteligencija i talenat vec samo koga poznajes i koliko je taj voljan da calne za neciju karijeru i slicno. I ne cudi da ova lista vrvi od nepotizma - a ne samo rugoba i zla.
Ovde su je zestoko retusirali. Ali izgleda da je taj koji je za to bio zaduzen neko ko je mrzi, jer izgleda jos gore. 
Ako joj je cilj bio da cini zenke zaba ljubomornim, uspela je.
Ona misli da ovako lepo izgleda. Zena je definitivno u nekom svom svetu u kojem vaze razliciti zakoni fizike, i u kojem se ama bas sve vrti oko nje.
Ova slika (i jos neke druge koje je pokazuju bez sminke) ukazuje na mogucnost da Jelena zapravo nije ruzna. Medjutim, zasluzuje da bude na listi jer se prikazuje ruzno, i to uvek, a uostalom i usne su joj nekada bile mnogo tanje. Ne kapiram kako neka zena moze da misli da je tri tone tranzvestitske sminke cine lepsom. Zena je definitivno bolid, a ima manje stila od kravljeg jajnika.

60. Jelica Sretenović - glumica
Znam, u sustini nije nista posebno ruzna, ali kada me jedna zena podseca toliko jako na jednog malog ruznog muskarca, onda je jednostavno moram staviti na listu, pogotovo sto je nedopustivo da tako izgleda jedna (tada) mlada glumica.
Slicnost: Joe Pesci


59. Stanija Dobrojević - starleta, "Playboy" fukavela, TV-rijaliti kameleon
Ne, dobro ste procitali ime. Ovo je upravo ona Survivor/Farma fufa Stanija (ili kako je ja zovem, Stopija) pre nego sto je operisala grbavu njonju, usne i bradu. Kao sto vidite, prava genetska seljancura. Sada naravno nije vise ruzna; da ovih fotografija nema ne bi egoisticna bednica ni bila na listi.
Sise su joj bile lepe pre nego sto ih je dala silikonizirati (odnosno iskurvati). Da rezimiramo: njokalicu, zube, usne, bradu i sise je operisala/sredila (i mozda jos ponesto) - sto bi se reklo, vestacka od glave do pete prakticki.
Stopija je inace jedan od najvecih narcisoida koje sam ikada video, a o sebi cesce prica u trecem nego u prvom licu. Znaci, ova pacenicka, alava, isfolirana egzibicionistkinja sebe dozivljava kao neko bozansko bice koje mi jadni smrtnici treba da obozavamo bez pogovora. Neverovatno iritantan smeh: cak je i on vestacki.

58. Ana Mihajlovski - TV-voditelj
Sta reci za jednu jeftinu ruznu oportunistkinju/drolju koja se jebe sa svojim shefom zarad karijere? Ova zubata kobila bez trunke talenta je redovno nervirala gledaoce Velikog Brata svojim dosadnim komentarima i ocajnom pojavom, i to samo zato sto se shefu Emotion-a dizala ona stvar na ovu spodobu. I nije se nikada setio da svoju supugu posalje kod zubara? Naravno da ne kad voli ruzne!


57. Hana Jovčić - glumica
Pljuni me ako ova nosulja nije dosla do TV-a preko rodbinske veze.
Ustvari, nema sanse da bidnem pljunut: otac joj je pomocnik reditelja, a majka glumica Sonja Jaukovic. Ja te nepotiste namirisem na kilometar, pogotovo one zenske - jer su najcesce prosecne ili ruzne.

Glumila je u seriji Lisice, a od tih "lisica" je najruznija - mada cak ne i ubedljivo narjuznija. Posto je ta serija trebala da bude Balkanski Sex i Grad, mozda su se zato i potrudili da cetvoroclana ekipa ne bude posebno atraktivna (samo se setite konja zvanog Sarah Jessica Parker ili one visoke ridje grdobe).
Pored tolikih lepotica u ovoj zemlji, srpski producenti/reziseri i dalje zaposljavaju (ruzne) cerke svojih prijatelja i kolega - umesto da sprovode audicije da bi nasli talente - a samim time ukopavaju vec i ovako jadnu srpsku televiziju. Meni je jedino zao sto nisam uspeo da nadjem nijednu dobru sliku ove nosate iz profila pa da se mozete diviti njonji. Video sam je na ulici jednom i verujte mi da joj ova fotka veoma laska.


56. Ena Popov - turbo-folk pevaljka, TV-rijaliti karijerista, pinkovski voditelj, pinkovski sljam
Evo samo-zaljubljenog skota kako izgleda kada zaboravi da nalepi 3 tone sminke na tu dzombastu kofu koja joj sedi na vratu - i kako je izgledala pre silnih plasticnih operacija. Roditelji kao da su joj kupili tikvu na pijaci u vidu lubenice ili ogromne dinje, pa samo natakli oci usta i nos i odlucili da tako sklepanu spodobu nazovu svojim detetom. 

Ovaj iritantni, netalentovani pinkovski smarac koji se kecao pred kamerama u prvoj srpskom rijalitiju se naravno probio preko rodbinske veze; dokaz da se u ovoj bednoj korumpiranoj zemlji cak i za VB serijale odabir pravi zapravo van tih kastinga na koje se prijavljuju debilcine zeljne slave - kao sto je ona. 
Alal vera onome koji smatra da je ova zdepasta krava seksi, a kamoli lepa. Ima vise muskih hormona od onih glupih fudbalera koji je karaju u WC-ima Beogradskih splavova. Samo kad joj cujem taj isfolirani, njanjavi glas dobijem ospice.
 

55. Merima Njegomir - turbo-folk pevaljka
Hvala Bogu za smehotresne omote ovih smrad folk singlova, jer uz pomoc njih mogu da vam prikazem ove seljacke grandovske spodobe pre nego sto su se izoperisali tj. uklonili veci deo praziluka sa svojih gejackih lica.


54. Olivera Viktorović - glumica
Ovakva faca moze u glumu samo preko debele veze. Otac joj je glumac Mihajlo Viktorovic.
Koja njuska. Mada, u poredjenju s facama koje su ispod nje na listi, jos je i lepotica. Videcete, samo strpljenja i terajte dalje. Bicete zgadjeni tj. negativno odusevljeni.


53. Nina Mandić - turbo-folk pevaljka
Iz kojeg li se samo pickojevca dogmizala ova smesna kreatura do najvece sramote Beograda - Pink televizije?
Obozavam kada se ovakve asimetricne guske farbaju u plavo, pa onda tako nafrckane izadju na binu da bi se izdernjavale kao poludele kobile u mikrofon pred milionskom auditorijumom sacinjenim od kompletnih debila. Zvezde Granda je poklon od Satane koji nema blage veze ni sa narodnom muzikom ni sa srpskim tradicijama, a njegovi gledaoci toboze vernici i kaobajagi patriote.


52. Jelena Golubovic - nepoznata glumica, shatro-reziserka
"Zadnja stvar koja se tolerise u ovoj zemlji jeste uspeh", kaze ova do nedavno anonimna prakljaca, svojim standardnim svracjim glasom. A koji bi to uspeh bio? Napraviti kretena od sebe u jednom od najidiotskijih rijalitija u svetu? Srati na travi? Vaditi visece sise na sred livade? Pre Farme 5 maltene niko ziv nije cuo ni za nju ni za njene tobozne pozorisne predstave (s prosekom gledalista oko 5.4, pola od kojih su dobili karte na poklon). Imala je eventualno par fanova od ranije koji je se secaju zbog neke mongoloidne TV svadje sa jednom izoperisanom turbofolkerskom glupacom pre vise od 10 godina. A realno govoreci ne mogu da zamislim da neko sa takvim nerazgovetnim frfljavim govorom i nultom dikcijom moze da bude glumac, pa jos i pozorisni. Glumci ne moraju da imaju mozga - to svi znamo - ali moraju da barem budu u stanju da izgovaraju citave recenice bez da zvuce kao da imaju vreli krompir u ustima. Treba titlove da stave kada prica.

Jedan od mnogih netalentovanih skotova na ovoj listi koji imaju svoju (u ovom slucaju nepostojecu?) "karijeru" da zahvale debeloj vezi svojih uticajnih roditelja. Otac joj je bio neki baja u JAT-u, verovatno neka lopovcina/komunjara, stoga i ne cudi da je ovakva polu-pismena (a toboze "intelektualna") i ruzna spodoba uspela da se domogne do samog vrha (odnosno dna) srpskog medijskog govno-kolaca. Pinkova Farma, naravno. Za ovu dusevno obolelu nestretnicu sa shiljatom, klasicno-seljackom facom i krivim X nogama taj rijaliti je pocetak ali verovatno i kraj njenog uspona koji je naravno istovremeno i pad (jer samo debili misle da mogu da se "ostvare" u takvim emisijama).

Kreten cak baljezga o nekom dokumentarcu o Draganu Karleusi, kao da meni treba neka razmazena neobrazovana egzibicionistkinja da mi pametuje ko je od koga krao ili koga ubijao u ovoj nesretnoj Balkanskoj zemlji. Uostalom, maloumni licemer izigrava pravdoljubivog rodoljuba tj. isterivaca pravde, a s druge strane se slihta Ceci Raznatovic, najvecem balkanskom zenskom mafijasu u poslednjoj deceniji, ciji je degenericni mrtvi muz bio okoreli ubica i koljac dece. Ima halucinogene pretenzije da predstavlja pozoriste, glumu i "kulturu" na pinkovom jeftinom rijalitiju (sto je vec samo po sebi retardirano), a s druge strane se pokazala kao okoreli navijac u najbednijem "dvoboju" na srpskoj ne-kulturnoj sceni, tj. u duelu Ceca vs. Jelena K, dvoboju za koji se interesuju iskljucivo lobotomizirani gejaci. Jedinu korist koju donekle imamo od ovog cirkuskog pavijana i lazovcine jeste sto se okomila na neke druge idiote sa ove liste. Lepo je gledato kada se lesinari medjusobno ujedaju.

Posto je prosecni I.Q. gledaoca Farme oko 11 (a da je ja povremeno ne gledam bio bi 3.3), priprosta kalastura je postala predmet divljenja mnogim mentalno obolelim i primitivnim skotovima koji prate taj bolesno-zabavni, dekadentni, namesteni serijal koji se specijalizuje u angazovanju ocajnih bankrot-slucajeva i neizlecenih dusevnjaka. Valjda ti sirotani i sirotice koji sede ispred malih ekrana dok grickaju burek i svoje vestacke nokte prepoznavaju sebe u svom tom njenom ludilu i lupetanju. Cak je i uspela da ubedi mnoge od svojih maloumnih obozavaoca da je ona neki "intelektualac" i "umetnik", sto u neku ruku i nije cudno jer kada je neko primitivan skot bez pola zavrsenog razreda, a pritom slusa Cecu Raznatovic i Jelenu Karleusu, onda je cak i ova debilusa Jelena Golubovic intelektualac u odnosu na njih. Ali u sustini je jedina razlika izmedju Jelene i njenih imbecilnih fanova to sto ona grakce. Jadna ova nacija pored toliko mentalno obolelih idiJota i zlonamernih skotova.


Gledajte ruznog seljobera kako pokazuje sise radi "protesta protiv silikona". Ja sam najveci pobornik prirodnih grudi tj. najzesci protivnik silikona, ali trebalo bi da bude jasno cak i najglupljem fanu Jelene da je to uradila radi glasova publike i zbog svojih licnih egzibicionistickih poriva koji imaju koren u njenim ociglednim kompleksima. Mucenica je ruzna i anonimna citav svoj zivot, te sad kada je odjednom napokon gleda "citava nacija" (kako tvrdi Pink) uziva u svakoj sekundi, i napokon ima veliku publiku kad god pokaze sise na javnom mestu (sto je i pre Farme radila). Naravno, postoji i mogucnost da je pokazala svoje asimetricne sise i zbog toga sto toliko lici na muskarca da je ovo mozda jedini nacin da dokaze da je zena.

Velik broj pacijentkinja u "Lazi" razgolicuje grudi javno, i to neretko. Znaci, sasvim normalna stvar za mnoge mentalno neuravnotezene i poremecene zene. Ludaji ce ovakvi potezi nesumnjivo doneti jos vise pristalica, koji ce medjutim ovakvo idiotsko ponasanje da protumace kao "umetnicki izrazaj", glumu, i slicno. Avaj, debilima - kao i ludacima - nema pomoci. Lako je navijati za ludaka kada pisa po drugima. Mozda kada bi se Jelena popisala na prazne tikve svojih obozavaoca bi se oni mozda bar malo osvestili.

Inace, Jelenini fanovi su tipicne balkanske budale koje brkaju bezobrazluk sa "iskrenoscu", i ludilo sa "originalnoscu". To je ista demografska grupa idiota koja je glasala za Milosa Bojanica koji je (veoma lose) izigravao zrtvu. Jelena i Milos su oboje neopevani debili, ali su bez obzira na svoju ociglednu patologiju i glupost uspeli da prevare desetine hiljada gledaoca Farme. Sta to govori o tim ljudima kada su naseli na jeftine fazone dva nenormalna debila? Pa znaci da su mega-debili, naravno. Samo mega-debil moze da dozvoli da ga debil nasanka.


Deo Jelenine taktike da se (po svaku cenu) domogne do pobednickih evra je dodvoravanje muslimanskim glasacima. Njena izjava da su "muslimanske zene jako cenjene i postovane od strane njihovih muskaraca" je izrecena totalno iznenadno, maltene van konteksta, i veoma me je nasmejala time. Sa ovom guzolizackom izjavom je i ukazala na mogucnost da se slihta toj grupi glasaca. 

Kako je Jelena dosla do ideje da ce je bas muslimani dovesti do pobede? Vrlo jednostavno: pobednik Farme 4 je musliman, pa je Jelena u svom sitnom mozgu i bezgranicnom nemoralu zakljucila da ce i ona da iskoristi/zloupotrebi te glasace radi pobede (ne znajuci pritom da Pink kanal odlucuje pobednike a ne glupi i naivni glasaci koji samo bacaju pare). 

Ako pogledate ko za nju navija tj. salje poruke na tom bednom kanalu, to su uglavnom ljudi iz Bosne ili krajeva kao sto je Novi Pazar tj. mahom muslimani koji su naseli na njene price o muslimanskim zenama, Bajramu i njeno folirantsko zastupanje prava muslimana da ne rade za vreme Bajrama. Njeni pokusaji da bude bliska sa sva tri muslimana na Farmi je takodje deo te taktike. Vrlo vrlo providno. E sad, kako se njeno prostacko ponasanje, razgolicavanje, i nudjenje sisa uklapa sa njihovom veoma striktnom religijom, to mi nije sasvim jasno. To pitajte njene muslimanske glasace, mozda imaju odgovor na to prilicno skakljivo pitanje.

Za detaljniju analizu Jelene:

http://vjetropev.blogspot.com/2013/10/jelena-golubovic-analiza-dijagnoza-i.html
 

51. Dijana Vukomanović - politicarka
Obozavam isusene, ispecene i asimetricne. Cine me sretnim. SPS-ovka.

50. Maja Piščević - glumica
Na svu srecu je okrenula ledja glumi i sada se bavi advokaturom (gde je ne moramo gledati). 


49. Isidora Minic - glumica preko rodbinske veze
Ne samo da je ova dzombasto-fascijalna nepotiskinja glumila Juliju u predstavi Romeo i Julija, nego su je jos i nagradili za budalast kasting. Kada je Sekspir pisao taj komad, cisto sumnjam da je imao u vidu ovakvu kravastu, loptastu, ruznu tikvu da glumi cednu i naivnu Juliju. Ako ovako Julija izgleda kakav je tek bio Romeo? Mozda sin Bate Zivotinje ili slicno. U svakom slucaju, jos jedan dokaz da u Srbiji talenat ne caruje ali zato rodbinska veza klade valja.


48. Ana Bekuta - turbo-folk pevaljka
Samo tri tipa zene mogu da se pare sa degenercima kao sto su Milutin Mrkonjic: 1) kurve, 2) rugobetine, i 3) seljancure. Na Milutinovu srecu Bekuta sjedinjuje sve tri kategorije u jednu ogavno-idealno turbo-tursku celinu. Kakav divan par, daj mi jednu veliku vrecu za povracanje.

47. Tijana Dapčević - pevacica (ne)zabavne muzike
OK, neko ce mozda reci "pa nema ruzne crte lica". S tim se slazem - donekle. Nema ruzne crte lica za muskarca mozda. Kao muskarac bi bila zgodan frajer, nesumnjivo. Medjutim, rodjena je kao zena, barem mi ime njeno to govori.
Ima frizuru kao muskarac, facu kao muskarac, lobanju kao muskarac, bradu kao muskarac, i glas kao muskarac.
Suska se da je lezbejka (sto bi naravno bila njena stvar - ali i moja posto sam je stavio na listu). Balkanska Brigitte Nielsen - a ko ovo shvati kao laskanje ce verovatno doziveti ovu listu kao niz lepotica.
Prava pravcata muskaraca, cak ima i rupicu na bradi, takozvanu brado-pizdu (ili bradni guzonjak). A pritom je i neverovatno iritantna. A o muzici bolje da ne pricam; zabavni proliv za mozdano ostecene mase. "Sve je isto samo njega nema", kaze politicki nezrela trandza u jednom svom smrad hitu. Sve je isto jer si ti i dalje na sceni, dilejo nesnosna.

46. Ana Stanić - pevacica
Jos jedna "lepotica" na koju se pale neki muskarci. Zar ne bi zensko lice trebalo da bude meko, glatko i bez jakih okuka i naglih uglova? Ostrina ovog lica me stvarno imponuje - od koscate njonje do muzevne Klark Kent vilice. Moram reci da sam jako ljubomoran na nju.
Ljubomoran sam jer bih ja voleo da imam tako muzevno lice kao ona! Nije fer.


45. Nada Mamula - folk pevacica
Ajooooj. Da li moraju bas sve pevacice da budu na svojim LP/CD omotima?
Ostavljena zena? Pitam se zasto.
 

44. Andrea Petković - teniserka
Ova je jedna od onih zena toliko muskobanjastih da ih prosto i ne dozivljavamo ruznim - jer ih podsvesno vidimo kao muskarce. Bila bi zgodan frajer, pa me ne bi cudilo da je jos jedna od mnogih WTA lezbejki.
Inace, ovaj tranzvestit koji se neprestano i iritantno kezi kao majmun i igra za Nemacku je jedan veliki folirant. Kada daje intervjue za nemacke medije onda izigrava velikog nemackog patriotu, a kada dodje na Balkan onda prica kako je prvenstveno srpkinja, bosanka ili sta vec (u zavisnosti od toga da li prica sa Beogradskim ili Sarajevskim novinarima). Kakva lazljiva gadura. To je onaj tip javnih licnosti koji prodaju svoj lazni patriotizam zbog vece zarade, znaci neka vrste prostitucije u svakom slucaju.
Na ovako isklesanoj kockastoj vilici bi joj pozavideo i David Coulthard.
Mozda se Andrea i dopada ponekom muskarcu, pogotovo onima koji vole kobilaste, previsoke, misicave "zene" tipa Mila Jovovic.
Ovaj skot je egzibicionista, i to u najgorem smislu. Voli da posle pobede nervira i publiku i njenu porazenu protivnicu nevidjeno debilnim "plesom". Ona sigurno zivi u zabludi da je to simpaticno i slatko, ali zapravo deluje kao onaj nilski konj u Diznijevom "Fantasia".


43. Sonja Savić - glumica
To sto je umrla rano od droge nije razlog da je ne stavim na listu. Ja prema narkomanima nemam nula razumevenja niti zaljenja - pogotovo kada su u pitanju javne licnosti koje od obesti ne znaju sta ce pa pocnu da se kljukaju tim govnima. Ova precenjena glumica je (kao vecina) preko rodbinske veze dosla do filmske karijere, zato su nam filmove sve gori i gori.
 Mikaina Savic joj je majka: bila visoki komunjarski funkcioner, a takodje i predsednik Suda udruzenog rada, pa jos i funkcioner u Gradskoj skupstini. S tako debelom vezom bi i copavi mongoloid mogao da postane zvezda, u ovakvoj korumpiranoj stranacki-orijentisanoj zemlji.
Jos je mogla da prodje kao prosek (na jedvite jade) kada je bila mlada, ali konzumiranjem supstanci je uspela s lakocom da se plasira na ovu listu.


42. Snežana Mišković "Viktorija" - pop pevacica, TV-rijaliti ucesnica
Prava trandza.
U filmu Victor Victoria Julie Andrews se pretvara da je muskarac kako bi zapocela muzicku karijeru. Ova Viktorija nije morala nista da se pretvara.
Ovde kao mlada trandza. Kao kad bi neko nasminkao nekog bosanskog fudbalera.

41. Mira Škorić - turbo-folk pevaljka
"Ja sam veoma inteligentna zena"
Blago Srbiji pored tolike silne turbo-inteligencije. Valjda nam zato i toliko dobro ide kao naciji jer nas ovakvi intelektualci vode.

Fabricki prototip Balkanske seljancure iz pickojevca (to sto je rodjena u Beogradu je blam za taj grad i dokaz da nisu svi gabori dodjosi). Pogledajte molim vas samo tu facu: poljoprivreda place za njom. Grbavu turbo-folknu njonju je davno operisala, tako da sada ipak malo pristojnije izgleda, mada je i dalje grdna.
Pogledajte kako ocajnicki pokusava da izigrava gradsku damu. Samo ona ne zna da ne moze i da stisne i da prdne tj. da peva seljacki turski melos za krezube morone i napaljene gangstere a i da istovremeno bude lady - to jednostavno ne ide. 
Tipicno turbo-folkersko zlo, primitivna i konstantno namcorasta pevaljka (sem kada izvodi bedne imitacije drugih idiota sa "estrade"). Pokazala je duboke komplekse svojstvene pinkovskim Grand Show dromfuljama kada se okomila na Mikija u VIP Veliki Brat 3; ironicno je da ove "narodne" pevaljke vrlo cesto pikiraju nekoga iz naroda ne bi li sebe i okolinu ubedile da one nisu "na tom nivou". (Gotovo identicna situacija je bila na Farmi 4 kada se Zorica "Praziluk" Markovic okomila na bezazlenog zemljoradnika Duleta, pa ga cak i pljunula, non-stop (neuspesno) pokusavajuci da i njega i nas ubedi da je on jedna nula a ona srpski dzet-set.)
Ovo prgavo govedo crkava od ljubomore i licnih frustracija. Ne daj Boze da joj neko kritikuje Grand i njenu retardiranu branshu jer onda odmah kompleksi izbiju na povrsinu, a onda rondja pocinje da ujeda i bljuje vatru. A takva joj je reakcija jer negde duboko ipak svesna da je to njeno zanimanje prostacko, mongoloidno, zatupljujuce i da neme blage veze niti sa kulturom niti sa umetnoscu. Ko proda dushu Satani nema pravo da se ljuti.


40. Zorica Marković - turbo-folk pevaljka, TV-rijaliti ucesnica, profesionalni ludak
Za one koji misle da je stavljam samo zato sto je sada ogavno ruzna kao baba: kao sto vidite, bolesnik je uvek bio ruzan. Stavise, ovde je bila mlada te nema izgovora. Zar Sam Kriva Sto Sam Lepa Zena je pomalo monti-pajtonovski naziv B-strane na ovom svinjskom singlu. Znaci, ne moze se reci da nema smisla za humor nasa nenormalna Zlorica. Nisi kriva sto si ruzna, Zlorice, vec si kriva sto si ziva, konju pokvareni.
Naziva druge zene "trandza" a sama kultivise tranzvestitski imidz. Kakav licemer. Znaci ti Zlorice smes da licis na nasminkanog rudara, a druge "estradne umetnice" ne smeju? Gde je tu pravda?

Kakva seljacka njuska. Zaceta na njivi, rodila se na njivi, odrasla na njivi, a tretira postene zemljoradnike kao sljam (kakvi kompleksi, bre). Kruzi prica da ju je majka htela udaviti kada ju je rodila - sto ja licno uopste ne shvatam niti podrzavam. Ovakvi retki primerci se prodavaju biolozima i muzejima za debele pare, a ne da se bacaju tek tako sa ostatkom smeca u kantu za djubre.

Seoski medjed kao da se pretplatio na Pinkove rijalitije, eto je vec treci put zaredom u nekoj takvoj emisiji na tom kriminalno-seljoberskom kanalu. Da li mozda pusi kurac Zeljku Mitrovicu? Ne znam, mozda on tako nagradjuje sve svoje verne poltrone/poltronkinje i dezurne pusace kurca, time sto im daje maksimalnu reklamu u svim svojim vecim Pink produkcijama. 

Inace, gledaoci "Farme" (od kojih su 90% kompletni imbecili) mnogi uzivaju u Zoricinom zlu jer sebe prepoznavaju u njenom primitivizmu, a pritom kao i uvek bezobrazluk brkaju sa "iskrenoscu".
Slicnost: Chuck Billy

Za detaljniji opis bagre, idite na link:

http://vjetropev.blogspot.com/2013/10/farma-5-opis-svih-ucesnika.html



39. Milica Zarić - glumica
Jedna od mnogih ruznih glumica cije su mamice i tatice glumci/reditelji/producenti/pevaci zasluzni zasto smo mi prisiljeni da ih gledamo u filmovima i serijama. (Otac: glumac Dragan Zaric.) Nepotizam je jedan od osnovnih vidova korupcije (a korupcija unistava Srbiju na svim nivoima), pogotovo kada je ovakav stvor u pitanju.
Cista asimetrija. 'Ajde klinci, vadite lenjire i sestare pa izmerite za koliko metara su joj nos, oci i usta udaljeni od svojih idealnih lokacija na faci.


38. Azra "Donna Ares" Kolaković - turbo-folk pevaljka
Jos jedna seljancura koja je dobila kompletan makeover od Mitriceve sminkomafije. Medjutim, ni 3 tone pudera i 5 metara karmina joj nista ne vrede. Mozes baciti 300 najukusnijih svetskih zacina na komad govneta, ali ono se i dalje ne da jesti. Sto bi rekao Konfucijus, "govno mozes israti ali ga ne mozes pojesti".

"Donna Ares": koga ona to misli da zajebava? Guglirao sam joj ovo smehotresno "umetnicko" ime i evo sta sam saznao. Ares je bog rata u Grckoj mitologiji, znaci muskarac, prema tome logican izbor. A donna je italijanski za "prostacka ruzna fufa koja truje svoju zemlju nekulturom i seljackim melosom za idiote dok prodaje picku gangsterima". Neverovatno je kompleksan taj italijanski jezik!

Suvonjava surla umesto nosa i brada toliko isturena kao da zeli da napusti lice. Ali beg je nemoguc te joj je jadna brada dozivotno vezana za lice od kojeg nema bega. A o plavoj kosi da ne pricam; vec sam se izjasnio o tome sta mislim kada se jedna ovakva gejacka faca ofarba u tu boju. Kao kad bi se pustinjski guster presvukao iz stare koze pa obukao odecu od Barbi lutke. Sto bi Aristotel rekao, "svaki ruzni guster ima pravo da tera modu, ali to ne znaci da ga ne mogu poslati u tri lepe picke materine".

37. Tatjana Olujić - violinistkinja
Ako si iole zensko, a imas glavu srednjovekovnog buzdovana, onda se ne sminkaj kao Pariski tranzvestit. Nisam profesionalni sminker, niti se uopste razumem u tu materiju, ali toliko znam. Ali sta ocekivati od jednog marksistickog sljama.
Sram da je bude. Ne zbog toga sto je ruzna - jer za to je kriva genetska lutrija - vec zbog toga sto se prezentuje i sminka kao jeftina Grand Production pinkovska drolja, a ovamo se bavi klasicnom muzikom. Jos jedan dokaz da ima ljudi koji ne umeju da stare sa dostojanstvom.

36. Jelena Janković - teniserka
Meni je n-e-s-h-v-a-t-l-j-i-v-o kada vidim njeno ime i facu na listama najlepsih srpskih zena, najlepsih teniserki, i slicno. Jedino objasnjenje koje imam za ovaj fenomen coravosti je da se neki ljudi mnogo lako imponuju necijom slavom i novcem. Realno, da je anonimna niko joj ne bi dao vise od 3/10. Ali ljudi uvek vide poznate licnosti lepsim nego sto jesu. Koje ovce.
Protive Jelene nemam u sustini nista. Cenim njene uspehe i smatram da ima jedan od najlepsih forhenda u zenskom tenisu. Ali stvarno ne vidim sta je na toj faci lepo. Inace, Jelena je ubedjena da je lepotica.


35. Jelena Marković - model
Imam veliku cast da vas nacisto sokiram sa totalno neocekivanom cinjenicom da se na ovoj listi nalazi jedna Miss Serbia. Bez zajebavanja, pobednica 2009. Zar nije prelepa?
Sto samo seksi place - kao sto je i srpska publika plakala kada je videla sta je dobila za Miss. Kada je ova nesrecnica izbrana za Mis Srbije, negodovanje javnosti je bilo veliko, cak je bilo mnogo zahteva da odustane od krune. Mada, kako su to ljudi zamisljali? "S velikim zaljenjem moram da vas obavestim da cu danas, samo dan nakog moje trule pobede, predati krunu natrag, jer sam stvarno previse ruzna i ne bi trebala ni da se pojavljujem na ulici na dnevnom svetlu a kamoli na jednom mis takmicenju."
A opet, sto su se ljudi toliko uzbudili? Pa poznata je nasiroko cinjenica da na mis takmicenjima uglavnom ucestvuju rugobe i prosecne zene, pogotovo u ovoj zemlji. Gde ce pametna i lepa zena da se tako blamira (i da spava sa akrepima iz zirija).
Slicnost: Jeff Goldblum

34. Jelena Stožinić - model
Da me jebes, ali ova nosata zirafa sa Farme 3 je stvarno model. Mozda za casopise namenjene coravima.
Ako ste primetili, vec treca Jelena zaredom i ukupno vec cetvrta. (Nije ni cudo sto sam uvek mrzeo to ime.) Ovu zgrbavljenu surlu iznad ruznih usta vise nema, operisala ju je, kao sto je i ugradila (ako se ne varam) silikone. Mora da je postala model preko neke debele veze.
Slicnost: Josipa Lisac

33. Stojanka Novaković "Stoja" - turbo-folk pevaljka
Jos jedan preterano izoperisani tranzvestit za ovu tako sokantnu listu. Ima sire lice i vecu glavu od Samoanskog ragbiste.
A pogledajte joj tek sape iliti prste: mikrofon dodje kao cackalica u ovakvim "rucicama". Zato smo i propali kao nacija, jer ovakve zemljoradnicke ruke umesto da oru njive dolaze u grad gde se odmah hvataju za cackalicu tj. mikrofon.

Ova kreatura je postala "baka" sa 34 godine. Znaci, rodila je dete sa 17, a onda je i ono odlucilo da sa 17 zapocne sa svojim potomstvom. Krv nije voda i istorija se ponavlja, a i svi znamo da se od svih sisara pacovi najbrze razmnozavaju. Blago Srbiji. Ako je ovo resenje za srpsku belu kugu - tj. da se ovakav praznoglavi, primitivni plebs razmnozava ovakvom brzinom - onda ja glasam za kugu, i belu i crnu.

32. Jovana Tipšin - turbo-folk pevaljka
Izgleda kao Anica Dobra kada bi je kidnapovao Mengele i eksperimentisao na njoj par godina u svom zabacenom argentinskom zamku.
Kao sto vidite, sve sto Mengele pipne, upropasti. Kakav debil. (To "debil" se odnosi na Mengele-a, a ne na ovu pristojnu devojku sa tursko-folkerske kaldrme.) Jadna Anica, sta je zasluzula da je u ovako nesto pretvori nacisticki sljam?

31. Srbijanka Turajlić - profanka, autor
Protiv Srbijanke nemam apsolutno nista, zena Otporas, inteligentna i na mestu, prema tome zasluzuje postovanje. Ali s obzirom da lici na Winston Churchill-a nisam imao izbora a da je ne stavim na listu. Nadam se da nece da se ljuti previse, jer ionako verovatno pomalo sumnja da nije bas neka lepotica.


30. Hana Stamatović - otkud znam
Ovo je neka nosata fufa iz Survivor-a, nista drugo ne znam o njoj (niti me zanima). Nosatim/bradatim zenama bi trebalo zakonom zabraniti da se farbaju u plavo, ili ako vec to smeju da rade neka barem urade to kako treba a ne da im garavi koren viri ovako.
Slicnost: Bonnie Tyler

29. Maja Gojković - politicarka
Bivsa Radikalka - znaci sociopatska ludaja i kriminalka - sto ne znaci da je i najruznija i najpokvarenija politicarka na ovoj listi. Samo polako, ima jos gorih. (Jadan narandzasti mikrofon.)
Te usrane svinjske nozdrve. Mogla bi da si nabije 3 mala prasica u njih - i to po nozdrvi. Znaci 6 komada.
Slicnost

http://morepoliticalrants.blogspot.com/2013/11/najveci-srpski-lazovi.html


28. Dragica Srzentić - komunisticki revolucionar, novinarka, partizanka, shljam
Ova komunjara rodjena u selu Zlikovci 1912. od malena nije mogla da prihvati cinjenicu da ima picu umesto pise a pritom musku facu umesto zenske, te se okrenula zlu kao i vecina isfrustriranih kalastura tog doba. Tito je retko sta uradio od koristi za srpski narod, ali kada je ovu rospiju i njenog muza strpao u zatvor zbog pro-staljinizma ipak je napokon barem nesto uradio korisno.


27. Ljiljana Smajlović - novinarka
Ova zla kenjatorka i lazovcina se nedavno vratila na polozaj urednika najdosadnijeg dnevnog lista (pa naravno, Politika) posto je njena prethodnica nedavno umrla od raka u 46.-oj godini zivota. Znaci, Ljiljana ne samo da lici na zlu vesticu, vec izgleda i da ima vesticje moci. Ne daj Boze da vidi ovu listu pa da baci svoje nimalo bezazlene cini na mene!
Zar ne lici na tipicnu frigidnu, coravu, namcorastu bibliotekarku?
Slicnost: John Cleese tj. Anne Elk

http://morepoliticalrants.blogspot.com/2013/11/najveci-srpski-lazovi.html


26. Danijela Vranić - turbo-folk pevaljka
Kao vas verni izvestac o svetu Balkanskih grdoba znam da ne ocekujete od mene nista manje nego stopostotni trud na najvisem detektivsko-guglovskom nivou. Ova Grand Production prakljaca se pokusala sakriti od mene iza 23 tone sminke, 11 metara maskare i 15 kompjuterskih foto-sopova, ali bio sam uporan i nasao sam slike koje dokazuju da je ipak u pitanju genetski izrod.
Sto je najgore, ovako izgleda posle mnogih plasticnih operacija.

25. Staša Zajović - aktivistkinja
"Fookin' hell", sto bi rekli englezi. Pomalo je ironicno sto je jedno bespolno bice predvodnik zenskog pokreta u Srbiji. Ali i tipicno. Ruzne zene su jako frustrirane, pa se ponekad odaju u hajduke sto predstavlja neku vrstu bunta protiv drustva - kao da je drustvo krivo sto su rodjene ruzne pa samim time i nedojebane. Protiv Stase nemam u principu nista, ali s takvom mrkom facom cisto sumnjam da nije jedna od onih militantnih anti-militaristickih feministkinja bez smisla za humor. Mada, trebalo bi joj PUNO smisla za humor da predje preko ove uvrede - tj. njenog ubacivanja na ovu vanredno genijalnu listu. Izvini, Stasa, nisi ti kriva sto si ruzna, ali nisam ni ja. I'm just reporting.


24. Srebrenka Golić - politicarka (Republika Srpska)
Blago Bosni sa ovakvim ministarkama. Nesto mi govori da nije ni koruptna ni zla.

23. Edita Aradinović - turbo-folk pevaljka
Sta je bre ovo? Izraz "kezi se od uveta do uveta" poprima natprirodno-hororne dimenzije.
Pinkovski Grand privlaci grdne stajgerice kao balega muve. Em iz njenih glasnih zica proizilazi nesnosno tursko-folkersko urlikanje, em je ruzna k'o kengurski cmar. Ovoj spodobi ne bi ni najnapaljeniji arapski cobanin prisao. Znaci slobodna je da se seta sama ulicama opasnih gradova nocu, jedna od retkih prednosti ruznoce.


22. Mira Marković - supruga diktatora, masovni ubica, pisac, partijski vodja, morz
Evo je, djubre degenericno, JULovsko-marksisticki sljam koji se ispilio iz istog krokodilskog jajeta kao i njena jednako grdna koleginica, zena Causeskog. Nepismeni skot je pisao najurnebesnije novinske clanke ikada vidjene u Srbiji, pa je time bar nesto dala ovom narodu, tj. u kategoriji humora. Cvetic u kosi se moze staviti u istu kategoriju.
Inace, smatram da je taj cvet zasluzan zasto joj lice izgleda kao da ju je napala divizija ljutitih pcela.
Mozda jedina supruga dikatora u istoriji covecanstva za pticjim gnezdom na glavi. Ti mali nesretni ptici se verovatno hrane od crva - iz njenog sitnog mozga. Ti crvi su otrovni te vecina ptica ugine nakon samo par dana bitisanja na vrhu ove paklene spodobe.
Kada je bila trudna sa svojim prvim detetom, Markom, doktori su je bili upozorili da bi njena ekstremna ruznoca mogla da ugrozi mentalno zdravlje deteta pa su joj zato preporucili da se ne prikaze Marku sve dok on ne napuni 11 godina. Kada je napokon 11 godina proslo, Marko je prvi put video Miru i sve je proslo OK - osim manjeg epilepticnog napada i napada ospica po citavom telu. Tako da moramo ipak da zahvalimo i Miri i tim doktorima sto su sprecili da Marko ispadne jos veci kreten nego sto je vec genetski bio pri porodjaju. 


21. Isidora Bjelica - (los) reditelj, (los) pisac, talk-show alapaca, kvazi-intelektualac
Mnogi od vas su je verovatno ocekivali na prvom mestu, ali konkurencija je zestoka.

Ova pseudo-intelektualna, kvazi-Fasisticka budala-torokusa koja neguje fetise za blesave sesire i retardirane talk-show turbo-folk emisije ima ne samo najveci kljun u citavom pticjem svetu, i ne samo najvece podocnjake koje ste ikada videli van horor filmova i ludnica, vec ima i najogavniji afektirani govor (i glas) koji ste - ili cete - ikada cuti. Jos gore, ovaj iskompleksirani kljunati vodozemac menja svoj akcenat po potrebi! Kada iznosi svoja debilna misljenja o kulturi ili modi na bosanskoj televiziji koristi bosanski akcenat, a kada se vrati u Beogradu sve po starom: vrati se na svoj njanjavi beogradska-klinka-osamdesetih akcenat. Koji folirant.

Inace, nije nista neobicno da ekstremno ruzne zene - koje imaju ogromnu zelju da budu vidjene kao dame - govore na tako afektiran nacin. Razlog zasto to one rade je maltene isti zasto se neki homoseksualci ("catchers" odnosno hvataci) preterano/iskarikirano feminizirano ponasaju; takvi pederi zele posto-poto da budi atraktivni onim pederima druge vrste ("pitchers" odnosno bacaci) pa onda tim ekscesivnim mahanjem ruku i pravljenjem grimasa pokusavaju da kompenzuju to sto nisu prave zene. Tako isto rugobe kao doticna vrana; pokusava da sebe prikaze zenstvenijom nego sto jeste, a zivi u zabludi da joj takav idiotski nacin pricanja u tome moze pomoci.
Ima li neceg jadnijeg od prepotentne rugobe koja izigrava grand damu? Ispovracani burek mozes da okitis u ukrasis, ali i dalje bazdi i ne moze da se gleda.
Inace, zar neko sumnja da se preko veze progurala? Otac joj je Dimitrije Bijelica, bivsi sahista, novinar i pisac. Isidora je i sama izdala cak 35... kako da ih nazovemo... "romana". Vise dodju kao glorificirani pamfleti, ali onda vredjam i pamflete!
Moram priznati, doduse, da zena ima nevidjeno dobre grudi, apsolutni vrh medju zenkama siso-papkara. Ona je veoma svesna tog svog jedinog (ali veoma mocnog) aduta te se rasisava cesto u javnosti bez obzira sto kultivise imidz intelektualke (na sta nasedaju samo imbecili).
Ovde je vidimo s njenim mladim, zgodnim, mentalno uravnotezenim muzem, slavnim filmskim kriticarem Pajkicem koga je Emir Kusturica jednom prebio zbog lose recenzije nekog njegovog debilnog filma.
Slicnost
Ova curka i njen genetsko-nakazni muz su sedeli ispred mene na domacoj premijeri prvog dela Gospodara Prstenova u Sava Centru. Mada ne bas dugo: posle vec oko 10 minuta filma su odjebali tj. napustili projekciju. (Valjda su se iznervirali kada su shvatili da nece biti incesta, seksualnog zlostavljanja i pornografije.) Eto kako Pajkic ocenjuje filmove - sve samo ne po pamcenju, jer ih ni ne zna. Gospodar Prstenova mu je sranje ali mu je zato mega-seljober Era Ojdanic "sofistikovani performer". 
Ova dva degenerca lece svoje obilne komplekse izdavajuci sebe kao bajne intelektualce. Ali ako su ovo dvoje intelektualci, kakvi su onda tek idioti?


20. Ljiljana Šop - pisac
Jest' da volim pegave crvenokose, ali... mislim... kako da kazem... ne ovako.
Super frizura.


19. Radmila Savićević - glumica
Jesam li ja lud ili njoj noge smrde? Da li je ova zena uvek bila baba?
Trazim njene slike iz 90-ih: baba. Iz 80-ih: baba. Iz 70-ih: baba. Iz 60-ih: baba. Itd. Znaci rodila se kao baba - sta drugo da zakljucim. Ili to, ili se rodila u 18. veku.
Pogodite sta je uvek glumila? Pa babe, naravno. Pogotovo one polu-pismene sa maramama na glavi. Komunjara je bila, razume se. Medjutim, bila je odlicna glumica, veoma prirodna. (Kad kazem prirodna, ne mislim na silikone, razume se.)

18. Mica Trofrtaljka - folk pevaljka
Da ne bude kritike da sam samo stavio slike kad je baba, evo je u mladjim danima.
Znam, znam, i dalje lici na babu, ali tu nisam ja kriv.
Ne znam sta to Milica ima sto misli da neko zeli. To sto ima ne da jer se niko ni ne nudi da joj uzme.
Tipicno za ove narodnjacke albume je notorna nepismenost, jer cesto na njima ima pravopisnih gresaka. "Nedam". Ajoj.


17. Biljana Gavric - TV novinarka
Jos jedan dokaz da se u Srbiji sve moze preko veze. Mene uopste ne zanima koliko je ili nije ova zena kompetentna kao novinar (a to je ionako posao koji i ispod-prosecni orangutan moze da obavlja, uz malo volje), ali nema sta da trazi ispred kamera. Ova lijepotica je izvestac na Prvoj TV, sto i ne cudi s obzirom da im muski voditelj s vesti ima gomilu krivih zuba i lici na depresivca. Zar nam nisu vesti i ovako dovoljno depresivne a da pritom ne moramo jos i da ih dobijamo servirane od ljudi koji izgledaju kao da su se izmileli iz kanalizacije?


16. Zorica Radović - politicarka
Bivsa prva dama (srama), ova kvazi-zenska spodoba i klanovski skot je dugogodisnja supruga i savetnik najveceg srpskog olosa ovog veka, Vojislava Pickunice (nazvanog tako jer je poreklom iz sela Pickunci).
Otac joj je Milos Radovic, covek koji je masovno ubijao za Titov komunisticki rezim. Posto krv nije voda, kreten izgleda kao avet, a ponasa se kao vampir (jer je bodrila svog autistickog muza da ispija krv srpskom narodu gotovo citavu deceniju). Jedan od najvecih olosa na ovoj listi, i u citavoj Srbiji.
Slicnost: Lou Reed

15. Vjerica Radeta - politicarka
Jos jedan dusevni bolesnik iz mentalno esktremno obolele skupstine Srbije. Ova rospija je odavno odustala od sebe - pa se hitro okomila na narod da na njemu iskaljuje svoje licne frustracije, jer svi ludaci u Srbiji znaju da se kroz Radikale narod najbolje jebe u mozak.
Lepa kao i njeno ime. Ko kaze da se knjiga ne moze provaliti po omotu? Ko ovde ne vide ocigledno zlo i to na prvi mah, taj je idiot. Ovu zabokrecinu treba strpati na prvi let za Mars. Bar tamo ima dovoljno prostora za ohole psihopate.
Slicnost: Boss Nass

14. Sanja Damnjanović - rukometasica
Boze sacuvaj i sakloni, ove rukometasice, kosarkasice i odbojkasice kao da se sve proizvode u istoj fabrici. Skoro su sve koscate, kravaste, visoke, grube, muskobanjaste i testosterizirane.
Kao frajer bi bila veoma zgodna/zgodan. Ali nije frajer, u tome je problem.
Slicnost: Pete Steele

13. Nadja "Blondi" Đukić - starleta
Ovde je vidimo samo nekoliko minuta posto je napokon izasla iz rerne.
"Starletstvo" nikada nije bilo ocajnije. Neke starlete postanu stars tj. zvezvde a ovakve kao sto je ovo silikonsko cudo mogu samo da se nadaju ovakvim listama kao vrhuncem svojih "karijera".
Inace, Hitlerov ker se zvao Blondi, a onako dlakav je bio seksipilniji od ove dzukele sa stajge.
Soraja za siromasne. Njen "evil twin" sto bi Ameri rekli.
Slicnost: Soraja Vucelic

12. Gorana Zlatković - politicarka (Republika Srpska)
Kao kad bi kamiondziju poslali u frizerski salon.
Cak ni ova nije uspela da udje u prvih 10. Mislim da vam je jasno sta vas jos ceka ovde.

11. Ruška Jakić - TV voditeljka, pisac, seksolog, pickolog, romantik
Ubedljivo najdublji glas na ovoj listi. Ne. U Srbiji. Ne. Na Balkanu. Ma koji Balkan, najdublji na svetu. Niti preterujem niti se salim. Mogla bi da sinhronizuje Sarumana - 'ladno.
Najsmesnije kod Ruske je njeno totalno ubedjenje da je ona macka i po, a komicno je i to sto inace zivi u svom svetu odnosno nije svesna sta se odigrava oko nje niti kako je ljudi vide. Izjavila je da je "zavodnica" (ne salim se), i kako su joj mnogi muskarci "klecali pred nogama", moleci je za brak.
Video sam je na Bulevaru jednom, i taj jedan put mi je sasvim dosta. Daleko od toga da sam je molio za brak kad sam je ugledao, poceo sam da zestoko povracam po trotoaru.
Da li ovde kopa nos da bi skrenula paznju sa svoje "lepote"? "Uf bre, mnogo sam lepa, prelepa. Bolje bi bilo da malo spustim loptu da me neko ne siluje. Mozda ako izvadim slinu ce me ostaviti ovi silni pohotnici."
Slicnost: Eileen Brennan

10. Vesna Dolonc - teniserka
Ako ste na tren pomislili da sam greskom stavio muskarca na listu, niste sigurno jedini.
Izgleda da za svaku Anu Ivanovic moramo da imamo bar pet gabora na svetskom vrhu. 
Cini mi se da ovde imitira Djokovica. Znate vec onu Novakovu facu kada mu ne ide najbolje pa napravi dobar poen.

9. Gordana Pop-Lazić - političarka, gangster, skupštinska cipelo-bacačica
Kakav bre pop? Gordana Folk-Lazic. Mozda popina-lopina, nemam pojma. Zna se kakve su nam popine na Balkanu. Takodje znam da politicarke ne moraju da budu lepotice kao npr. glumice i slicno, ali zar trebaju bas da izgledaju ovako - kao da ju je neko metlom nabo kada je cistio svoj strokavi/zapusteni podrum posle 23 godina. Jos gore od toga - ali ujedno tipicno i logicno - ovo ruzno celjade je Radikalka odnosno jos jedan patoloski slucaj koji svoje licne frustracije i zlo "leci" time sto citavu naciju zafrkava i truje.
Mrzovoljno baljezganje i lupetanje u mikrofon joj je uza specijalnost. I naravno nasilje u skupstini.

8. Aleksandra Perović  - pevacica
Ovog krakatog, koscatog stvora je bilo u Survivor-u gde je redovno kvarila apetit hiljadama muskih gledaoca. Nijedno egzoticno ostrvo ne moze dugo da zadrzi svoj sjaj kada se ovakva spodoba pojavi na njemu.
Muskarci, ako vas privlaci ovakav tip zene iliti trandze, onda morate ozbiljno da razmislite o svojoj seksualnosti, jer nesto mi govori da mozda niste toliko heteroseksualni kao sto mislite.
Slicnost: Anthony Robbins
 
7. Dafina Milanović - bankar, kleptoman, legalizovani kriminalac
Sta picka rodi to niko ne moze.
Ovo je kao kad bi nilski konj dobio karmin na usta i mindjuse na usi. Ovo bice je trebalo proslediti Vuku Bojovicu (ukoliko bi pristao da je hrani i da joj skuplja balege). Jedna od mnogih trandza na listi.
Vec je 1979. i 1988. bila hapsena za razne kradje, ali nije mnogo vremena provela u cuzi: valjda tadasnji zatvori nisu imali hranu za nosoroge, pa su je pustali natrag u divljinu.
Slicnost: Beppa Joseph


6. Verica Rakočević - modni kreator
Prica se da je lezbejka sto bi moglo da iznenadi samo ludake. Ne razumem zasto te slavne zene misle da je dobra ideja napumpati tri kile krofni u usne, stvarno ne kapiram. Jest' da je lezbejka, ali koga misli da privuce ovim katastrofalnim izgledom? Mozda poneku Tolkienovu orku, ali to bi bilo sve.
Radila je 5 godina za JAT, sto mozda bar delimicno objasnjava zasto je ta kompanija nesto kasnije propala.
Verice, izvini jer nemam nista protiv tebe, ali nisam te ja terao da se pretvoris u Frankenstajnovo stvorenje. Sama si kriva sto si ovde.

5. Vesna Vukelić "Vendi" - turbo-folk pevaljka, estradni filozof, Ekremo-karijerista
Sta je bilo, niste ocekivali da ovako izgleda? Ove slike su iz kraja 80-ih i/ili 90-ih. Ova kafanska dropljura sa izrazito poseljacenim licem bolje izgleda otkad je izoperisala usne, bradu i nos (i ko zna sta jos), medjutim sve je to relativno kao uostalom sto je i sama rec "bolje" vrlo nejasno definisana i nebistra. Uostalom, ovaj njen prethodni izgled je na svu "srecu" (a njenu veliku zalost) zabelezen na internetu te imamo privilegiju i cast da joj se divimo na ovoj tako traumaticnoj ali i fascinantnoj listi.
Vesna je veoma zanimljiv lik i nemam samo losa misljenja o njoj. Njeno ludacko ponasanje na Farmi i njena kvazi-intelektualna proseravanja u VIP Velikom Bratu su bila dosta zabavna, kao i njen smisao za humor. Sebe dozivljava kao Balkanskog Konfucijusa. Interesantna je a da pritom ne nervira previse - kao sto je slucaj kod velike vecine turbo-folkerskih kalastura/mafijo-divljakusa. Tvrditi da je inteligentna bi bilo malo prehitreno, doduse; recimo da je manje glupa od svojih kafanskih koleginica. Smehotresno je koliko cesto i kilometarski pridikuje o moralu ili manjku istog, a pritom joj je stil zivota sve samo ne uzoran - a u to ne ubrajam samo masovna stipanja/drpanja, rasisavanja i pijancenja na njenim seljoberskim satorskim nastupima za debilno-gluvi plebs, vec i njeno prilicno kvarno, dubiozno ponasanje u navedenim rijalitima. 


4. Aleksandra Tiodorović - TV-rijaliti ucesnica
Ova akrepusa bez guzice i bez sisa nas je odusevila svojim tankim zivcima u rijalitiju Parovi, u kojem je konstantno delovala neisrano tj. konstipirano tj. zivcano. Jedina stvar tanja od njenih Laza-Lazarevickih zivaca je njeno isuseno telo. Lici na indonezansku trsku koju nisu polivali domorodci sto godina. (A ko bi im i zamerio.)
Aleksandra boluje od vise mentalnih poremecaja, ali svi oni imaju isti koren tj. uzrok, a to je nesto sto ja nazivam "sindrom permanentno isfrustrirane ruzne zene". To je jedno akutno psihicko stanje koje napada mozak cim zena (kao ova) vidi sebe prvi put u ogledalu.
Slicnost: J.E. Freeman

3. Gordana "Goga" Sekulić - turbo-folk pevaljka, mafijasica
Ova prgava seljancura je mozda najogavnije stvorenje koje se ikada ispililo iz takozvanog Granda - a svi vi dobro znate tezinu ove izjave jer je konkurencija u zlu, ruznoci i primitivizmu tamo bukvalno bezgranicna. A ukoliko ste mislili da je ruzna sada - pa vi je niste ni videli pre silnih operacija!
Eto, o ovome pricam. Evo je pre seckanja, bockanja, anestezije, zavoja, presadjivanja i ko zna kojih jos bolnih kuraca vezanih za tipicnu transformaciju jedne stravicno grdne turbo-folkerke u jednu nesto manje stravicno grdnu turbo-folkerku. Retko koja pinkovska prostakusa ne prolazi kroz ovu tako kljucnu medicinsku fazu, i to samo zarad neke bedne kafansko-pinkovske "karijere". Jebote, pa i striperke imaju vise ponosa i stila.

Da li mi verujete da se ovaj gabor nalazi na nekim listama najlepsih srpskih zena?
Ova ogavna prakljaca je pokazala da rugobe nisu samo ruzne spolja, vec obicno i iznutra, u VIP Veliki Brat 1, gde se bila udruzila sa jednako prostom Oljom Karlesom u bljuvanju svih ukucana koji su iznad njihovog evolucionog te kulturnog te intelektualnog nivoa - drugima recima bljuvanju svih drugih ukucana. A da stvari budu jos gore, previsoka je i ima muski glas. BLJAK i Fui Teufel sto bi Svabe rekli.


2. Marija Šerifović - pevacica, skrivac mobilnih telefona

Ovaj najverovatnije lezbejski gnom/thing/trol/hermafrodit je mogao samo uz pomoc debele veze da se probije do samog vrha Evrovizije. Na njenu/njegovu veliku zalost, cak i sam vrh Evrovizije predstavlja duboko dno sveta muzike a pobeda na istom moze da se okarakterise u najboljem slucaju kao 3 minuta (ne 5) slave. Uostalom 'ajde da se ne lazemo: on/a je pobedio/la samo zato sto tranzvestiti i hermosi tamo tradicionalno odlicno prolaze.
Sa ovakvom njusketinom mogla je naravno samo uz rodbinsku vezu da se probije: majka joj je Verica Serifovic, pevaljka. Verica je zena normalnog izgleda, prema tome jedino objasnjenje kako je mogla da rodi ovakvog izroda je da ju je Satana prcnuo u snu. Ili je Verica mozda perverzna te se parila s kornjacama sa Galapagosa.
Posle spiskanih para i ne-volje gradjana Srbije da je gledaju i slusaju, morala je da pristane da dodje na pinkovsku Farmu gde je - naravno - automatski postala i najruznija ucesnica tog rialitija - bilo da ovde ili u ostatku sveta.
Inace, ovaj podmukli mali gmaz je podrzavao Radikale pred izbore, te je postala jos jedan primer da ovakvi ekstremno ruzni gabori cesto neguju latentnu mrznju prema svojim sugradjanima i da su voljni da se prodaju za saku evra.
Pogledajte ovu modnu taktiku: "daj da se obucem kao musko pa nece ni znati da sam ruzno zensko". Da, Marija/Mario, ali time postajes ruzno musko, al' 'ajde i to je daleko bolje.
Slicnost: John Belushi


1. Danica Drašković - politicarka                 
Da li je neko video ruzniju zenu na Balkanu od ove klanovske rospije? Pa naravno da ne. Video sam je uzivo jednom i mogu reci da sam bio zabezeknut. Iako je konkurencija na ovoj listi blago receno zestoka, meni njena pobeda nikada nije bila u sumnji. Ova faca definitivno nije s ove planete - ali gde bas da je vanzemaljci ovde u Srbiju posalju?! Pa zar nisu mogli da je sutnu na Maltu ili u Maleziju, gde bas ovde.
Bez teksta sam.
Svi oni koji nisu bili kompletni idioti ili kriminalci su zeleli da zbacimo Milosevica 1991., ali zamislite da je Vuk Draskovic uspeo pa onda postao lider drzave: to bi znacilo da bi ova rugoba bila prva dama Srbije! Koja sramota, ceo svet bi nam se smejao. Vuk mora da je lud covek.



Za listu najlepsih srpkinja, link:

http://vjetropev.blogspot.com/2013/06/the-most-beautiful-serbian-women.html




35 comments:

  1. Hvala za ove slike sto ste postavili, potpuno se slazem sa vama, samo sam htela da dodam da u poslednjoj Stanijinoj fotografiji, gde je slikala svoje noge, a vidi se I njena guza iz profila, moze da se primetiti njen silikonski implantat, koji je postavljen u guzu, tako je I tu lagala govoreci da je sve na njoj prirodno, a sve sto ste vi naveli je uradjeno, ja bih samo dodala liposukciju lica, podbratka I bokova. Tu sliku o kojoj govorim mozete pronaci na njenon Tweeter profile, kao I u skoro svim nasim casopisima, ja trenutno gledam online u novom Telegrafu od 12/10/2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. rekao si da je mila jovovic visoka, misicava itd. Mila Jovovic je visoka 173cm, a to i nije nesto preterano visoko. Cini mi se da ti spadas u one niske muskarce, cim ti je devojka od 173 visoka jako.

      Delete
    2. Ako verujes IMDb-u vise nego sopstvenim ocima, tu ti ne mogu pomoci. Ako je ona 173 onda si ti Tesla. Na primer, pise za Richard Gere-a da je 180 cm a on je maltene patuljak. Zar ti zaista mislis da neko meri holivudske glumce na vagi, kao u vojsci, ili da im se trazi licna karta? Na IMDb-u nisu zvanicini podaci, vec oni koje obicno fanovi ubace i odrede. To nije enciklopedija cinjenica, bar sto se biografija tice, ili ne bi pisalo za mnoge jadnike da su "velicanstveni glumci" a za mnoge americke rugobe da su "neobicno lepe".

      E sad, to sto ti za citavu ovu listu sa preko 100 zena i tonu tekstova nista pametnije nemas da kazes i pokazes nego svoj ogromni butthurt sto sam stavio nekoliko tvojih omiljenih trandzi, tu ti tek ne mogu pomoci. Jer ti uostalom ne mogu pomoci ni s tvojim fetishom za zeno-muskarce, a to te je zapravo zestoko uvredilo (samo neces da priznas).

      Ali ajde, kad me vuces za jezik, visok sam 185 sto je prosek na Balkanu, cisto da ne bude da izbegavam odgovnjor. Ja ne gledam iz zablje perspektive nikoga sem kosarkase i odbojkasice, a ne gledam ni iz LGBT-ovske kao recimo ti.

      A sad lepo reci sta zasto si uvredjen, i u koju si rugobu na listi zaljubljen, odnosno ima ih verovatno vise.

      Delete
    3. ljubaviii sto si frustriran toliko? Visok si 185 to je lepa visina, nemas razloga za nervozu. Pre nekoliko godina sam gledala jedan intervju sa njom, tu su je pitali za visinu, rekla je ili 173 ili 175cm, nisam sad sigurnaa. Moram priznati da me je iznenadio njen odgovor, mislila sam da je visaa. Sto se tice ostatka tvog odgovora na moju primedbu, lezbejka nisam, toliko.

      Delete
    4. A znaci ti si jedna od prelepih spodoba na listi!

      Pa sto ne kazes odmah, nego se uvijas, previjas, savijas, projektujes, lazes i uplices u sve vece gluposti i obmane.

      Der, dete, lepo mi reci koja si od ovih kretena, pa ako me molis onako bas slihtarski, mozda te i skinem s liste.

      Privremeno. Skinucu te na 9 i po dana s liste. A onda opet da moljakas malo i tako u nedogled.

      A sta kazes?

      Delete
  2. U to prakticno i ne sumnjam. Uostalom, zato sam i napisao "i jos ponesto" u zagradi, u slucaju da sam propustio neki deo njenog bednog tela koji je bio doterivan u medjuvremenu. Jadna Stanija naravno kao i sve budale njenog kova ne znaju da ih te operacije ne mogu nikada izleciti od sustinskih mentalnih problema koje oduvek ima, jer ce je proslost kao nekadasnja rugoba proganjati zauvek - a pogotovo ce se pojacati kada udari u tridesete i pocne da propada. Svaka kurva mora da se namlati lake pare dok je jos mlada i (toboze) lepa, maltene kao kod sportista koji imaju slicno limitiran rok trajanja.

    Nazalost zivimo u takvom dobu dekadencije i retardiranosti kada je sve redje videti prirodne lepotice u medijima, a kamoli iole inteligentne zene. Nepismene dromfulje i alave mafijasice su pravilo umesto izuzetak. Jadna ova bedna zemlja.

    Vjetropev

    ReplyDelete
  3. Jako, jako subjrktivno i neeticki. Dakle, uzeo si najruznije fotografije ovih zena. Slazem se da nisu sve lepotice, ali ima jako lepih medju njima. Voleo bih da vidim ako ti izgledas, ovim tekstom i slikama izazivas sumnju da si rugoba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrlo vrlo VRLO "subjrktivno", nesumnjivo.

      1) Nisu fotografije ruzne vec zene koje su prikazane na njima. Nemoj da krivis i blatis jadne fotografije koje nisu nimalo krive sto se na njima nalaze spodobe iz nizih delova pakla. 2) To da "nisu sve lepotice" je izjava godine, hvala ti za to, smeh je bio dug i jak. 3) Ako ima lepih zenu medju ovim degenercima, onda barem navedi jednu, ali posto lepih ovde nema ni od korova nisi se ni usudila da pomenes jedno jedino ime kao primer moje neeticke "subjrktivnosti". 4) Da, ja jesam rugoba i to me cini ekspertom za ruznocu. 5) Ja nisam zena, prema tome smem da budem ruzan. 6) Ruzna jesi, Vendi. Prihvati to i prestani da se bunis.

      Vjetropev

      Delete
    2. Ove zene nisu degenerici. Neke su veliki umetnici. AKo vec javno pises de saberi se malo i pisi kulturno i normalno, a ne ko nedojeban tinejdzer pu besa.

      Delete
    3. Pa meni pre ti delujes kao da si besan, s obzirom da igras ulogu drvenog advokata raznoraznim nedegenericnim velikanima "estradne umetnosti" na ovoj listi. Volis turbo-folk tj. primitivan melos koji su mafijasi uvezli iz Turske, potpuno te razumem, pa si sad nadrkan sto javno ukazujem na tu muziku kao simbol propasti ovog drustva.

      A ko kaze da nisam nedojeban tinejdzer? Cak stavise, imam samo 3 godine, citavih 10 godina sam udaljenog od tinejdzerstva te je stoga cak nemoralno da meni, jednom malo-malo-letniku tj. nedojebanom 3-godisnjaku nameces seks kao resenje mog besa prema turbo folku. Sram te bilo, ja sam tek malo dete.

      Vjetropev

      Delete
    4. Ti si iskompleksiran i potrebno ti je hitno lecenje tvojih kompleksa, tuzno :(

      Delete
    5. Kazi mi samo koji su tebe psihijatri pokusali da izlece od kompleksa.

      Cisto da bih znao da njih ne zovem.

      Delete
  4. A Ceca?! Ona nije na listi, a trebala bi - realno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada bih pravio listu najveceg zla na Balkanu ili listu najogavnijih vokala na svetu, ona bi bila u prvih pet u oba slucaja. Daleko od toga da je lepotica, kao sto neki seljoberi tvrde, i njuska joj je nesumnjivo primitivna tj. vidi se da ju je neki kamiondzija ispljunuo iz svog penisa, ali nije ruzna, ili barem nedovoljno ruzna za ovu listu.

      Vjetropev

      Delete
  5. турски малим словом. чак, шта више је неправилна конструкција, или чак, или штавише. каже се у српском конфучије, без латинског ус. неправилно си употребио глагол импоновати два пута.

    иначе јако занимљив текст и одабир, супер описи и фразе, доста сам се смејао :Д

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na ispravkama, trudim se da gresaka sto manje ima, ali nisam citav zivot proveo u Srbiji pa je normalno da ponekad pogresim. Koliko god da gresim, opet sam pravopisni genije u odnosu na vecinu spodoba na ovoj listi. Sto se Konfucijusa/Konfuchija tice, takve omaske me ne zanimaju, ali ovo "Turski" velikim slovom je definitivno tip greske koji mi smeta. Jebiga, na engleskom je veliko slovo za "Turkish" a na srpskom malo, ko ce sve to popamtiti, lako onima koji znaju samo jedan jezik.

      Vjetropev

      Delete
  6. Ne mozes reci za neke velike glumice koje us pune sarma npr Jelica Sretenovic da je ruzna. Drugo Sonja Savic je jedna od najvecih ansih gluica ikad. Tako da pusti se te price. Pogledaj jos jednom svoju listu najlepisih i nema razlike sa ovom, jos su ovde uglavnom lepse! Gledaj sebe u ogledalo, a ne odredjuj ko je lep! Pritom si stavio Radmilu Savicevic na ovu listu! Ej. Nemas ukusa, ne znas da pises. Opsednut si "komunjarama" i "rugobama" itd itd itd. Batali se lepote i osudjivanja zivi svoj napaceni zivot, jer to sigurno jeste cim se bavis time ko je lep.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pomodarski dzogeru, ovakvi predivni komentari su upravo RAZLOG zasto pravim ovakve liste! Hvala ti puno, i ne oklevaj da ponovo podelis svoje anti-misli sa svima nama na mom blogu.

      Apsolutno se slazem da nema razlike izmedju ove liste i one o srpskim lepoticama. Stavise, potpuno je ocigledno da je Dana Draskovic, pobednica ove liste, mnogo mnogo mnogo mnogo lepsa od gaborne pobednice one liste. Ustvari, kad bolje razmislim, stvarno ne znam sta mi bi da nazovem ovu listu "najruznije srpkinje" a onu "najlepse srpkinje", i mislim stvarno da sam se nekako zajabunio i pobrkao ove dve liste! Hvala na ovome, odmah se bacam na ispravku ove uzasne greske i smesta menjam naziv ove liste u "najlepse srpkinje" i obrnuto.

      Vjetropev

      Delete
  7. Nisam čitao komentare, pa ne znam da li je neko reagovao... Odmah da kažem da ne branim nijednu od gore navedenih persona, a uglavnom se i slažem sa onim iznetim o njima, ali... Želudac mi se prevrće kada nepismena osoba komentarieš pismenost drugih. Osoba koja poTseti, umesto da poDseti, ne zna mala i velika slova, ne zna razliku između zadnji i poslednji... Dečko, prvo opismeni sebe, pa zatim kritikuj pismenost drugih; ali ne kopaj izgovore, jer onda i ti koje napadš isto imaju pravo na izgovore za svoju nepismenost.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I tih para greskica je sve sto si uspeo da iskopas u tekstu od skoro 10,000 reci? Pa ja mora da sam odlican onda.
      Pogotovo kada uzmemo u obzir da pricam 4 jezika (ne mislim na crnogorski, bosanski, hrvatski i srpski naravno) pa mi se ponekad pomute pravila vezana za mala i velika slova jer ta pravila variraju od jezika do jezika, a da ne govorim o tome da sam vecinu zivota proveo u inostranstvu. Da si na mom mestu ti ne bi znao ni 15 reci na srpskom da kazes, a kamoli da napises ovakav tekst.

      E sad si ti na redu...

      Zeludac ce da ti se prevrne jos malo vise kada ti ukazem na to da si napravio cak dve "spelling" greske i zaboravio da stavis nekoliko reci u navodnike. I to u jednom tako kratkom tekstu. C c c... Ali ne kopaj izgovore jer onda i ti koje NAPADS itd itd itd.

      Naravno da si fan mnogih spodoba sa ove liste te si zato odlucio da cepidlacis, koga bre ti foliras. Nisam ja kompjuter pa da ne napravim NIJEDNU gresku u skoro 10,000 reci. A u odnosu na vecinu tvojih idola sa ove liste ja sam Njegos.

      Vjetropev

      Delete
  8. au sine, u problemu si. o cemu ti pises i na sta ti trosis vremen. pomogao bih ti ali ne znam kako

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tata, ali ti si upravo potrosio sat vremena pisuci te 2-3 "recenice". Tata, uvek si mi govorio da je nepismenost odlika retardiranih, pa zasto onda ti ne opismenis sebe, tata, pa da ti ubuduce ne bude trebalo toliko dugo da sastavis par priprostih misli?

      Ne moras, tatko, da mi pomazes, ali mogao bi sebi da pomognes malo. Kupi cvikere pa da ti vise Stoja, Marija Serifovic i Ruska ne budu pojam lepote. Bre, mnogo su ruzne, tata, bas si corav bre k'o majmun.

      Vjetropev, ponos i dika svog tate debila

      Delete
  9. Одлична листа, опис, цео текст.
    До сада се НИКО није овако слатко позабавио овим хорор личностима. Јебе ми се за политичку коректност и остала левичарска срања, јеби им мајку олошку исто као што они нас јебенишу деценијама и зато што ми се од свих набројаних(осим пар часних изузетака) такође повраћа!
    Што се тиче ових што се су се нашли увређени само једно јебено питање:
    ОД КАДА ЈЕ ТО ИСТИНА ПОСТАЛА ГОВОР МРЖЊЕ!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa to tabuiziranje istine i iskrene rasprave je poklon americkih i evropskih levicara. Nazalost, preuzimamo uglavnom ono najgore sa Zapada, a ono dobro ignorisemo. Politicka korektnost nije nista vise nego marksisticka indoktrinacija, pokusaj da se ugusi istina i sloboda govora - jer sloboda govora dovodi mnogo cesce do istine nego zabrana izrazavanje misljenja.

      Nema na ovom blogu auto-cenzure, niti ce je ikada biti. Imas detaljan opis Marksizma i zapadnih levicara na mom politickom blogu. Tu objasnjavam medjuostalom i tzv. "govor mrznje" i sta to zapravo znaci.

      Vjetropev

      Delete
  10. Тијана Дапчевић, сличност: https://www.google.rs/search?q=mickey+rourke&client=firefox-a&hs=viu&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kH-3UrC1GceDhQeO_IHoBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1088&bih=525#facrc=_&imgdii=_&imgrc=tLnbKtUqlgotsM%3A%3BJ9PZT4I-GXpk2M%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.huffingtonpost.com%252Fgen%252F143285%252FMICKEY-ROURKE.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.huffingtonpost.com%252F2010%252F02%252F22%252Fmickey-rourkes-topknot-lo_n_472247.html%3B580%3B897

    ReplyDelete
  11. procitao sam koliko sam mogao, ispratio link do one Jelene Golubovic kojom si opsednut i deluje mi da sve sto si ti rekao za nju moze da se odnosi na tebe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaobajagi jedva si procitao, i mrzis moj blog, a isao si ne sve linkove, i prove sate citajuci tekstove sporo, onako u tvom stilu, uz pomoc tetke...

      Koga foliras, ti si bre zaljubljen i u mene i u moj blog - a rekao bih i u ove rugobe s liste.

      Vjetropev

      Delete
  12. Replies
    1. Lista je drasticno unapredjena. Mnogo novih imena je dodato plus nove fotke za stare ucesnike.

      Delete
  13. To primijetih danas, čista petica!

    Moj mail je vlado.markovic@gmail.com

    Koliko vidim ovdje nema opcije privatnih poruka, a volio bih postaviti par pitanja


    Živio!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bez ljutnje, ali na mejlove ne odgovaram. Slobodno pitaj sta hoces. Ako ne zelis ovde, izaberi neki stari post na blogu i tamo mozemo da komuniciramo.

      Delete
  14. A gde je Soraja? Sem sto si napisao da Blondi lici na nju. Inace, sa 99% liste se slazem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vec mi je i pre postavljano to pitanje (na listi najlepsih gde ima i komentara vezanih za ovu listu), i priznajem donekle opravdano. Bila mi je nekako simpaticna, cak i zgodnjikava pre nego sto je sebe upropastila sa raznim bespotrebnim "ispravkama". Sada izgleda prilicno jadno.

      Mozda je ubacim.

      Delete
    2. Ubacio sam je. Nisam imao predstavu da se toliko unakazila, sada je odvratna.

      Delete